Kategorijos
UAB "Elanas"
Adresas:Voveraičių g. 6, Miškiniai, Kauno r.
Telefonas:+37061147471
El. pašto adresas:infoelanas.lt
Interneto svetainė:poldecor.lt
Įmonės kodas:304081419


Veiklos sritys:
  • Tapetai

Veiklos aprašymas:

Skysti tapetai Poldecor - Poldecor.lt

Tai sienų ir lubų danga iš natūralių medžiagų: medvilnės, šilko, popieriaus, bambuko ir įvairių mineralų. Sutvirtinimui naudojamos augalinės kilmės medžiagos - klijai iš bambuko. Pagrindinė jų vertė – tai estetika, garso ir šilumos izoliacija, paruošimo ir naudojimo paprastumas. Puikiai reguliuoja drėgmę patalpose, atsiradus drėgmei, ją sugeria, o sumažėjus drėgnumui, susikaupusi drėgmė išgaruoja.

Poldecor skysti tapetai naudojami naujos ir senos statybos namuose, biuruose, restoranuose bei kavinėse, laiptinėse, vonios kambariuose, kur tiesiogiai nepatenka vanduo.

Naudojant šiuos tapetus gali būti neišlygintos, įtrūkusios sienos iki 5 mm, tai viskas pasidengia.

Skystus Poldecor tapetus galima rinktis iš 240 atspalvių, taip pat įvairius atspalvius dar galima maišyti tarpusavyje. Jais padengus paviršių visiškai nėra jokių sujungimų. Net po metų ar dešimties, atsiradus mechaniniams pažeidimui ar sutepus, puikiai galima pataisyti. Tiesiog užtenka reikiamą vietą sudrėkinti ir sulyginti arba pakeisti naujais tapetais iš turimo likučio, po 24 val. neliks jokios žymės. Šiais tapetais galima padengti visus kietus paviršius, taip pat vamzdžius.

UAB „Elanas“ yra vienintelis oficialus skystų tapetų PolDecor atstovas Lietuvoje.


UAB "Elanas" įmonės nuotrauka  UAB "Elanas" įmonės nuotrauka  UAB "Elanas" įmonės nuotrauka  UAB "Elanas" įmonės nuotrauka  UAB "Elanas" įmonės nuotrauka 



Įmonės ID: 180702
Perskaitė: 280
Įtraukta į katalogą: 2020-12-02

Atnaujinti informaciją
Komentuoti
Kitos įmonės

Valdo Stoškaus ranga, UAB
Kovo 11-osios g. 112-10, KAUNAS

NIC, Namų idėjų centras, Vilpros investicija
Pramonės pr. 8 E, LT-51223, Kaunas




Kauno miesto katalogas   Įmonės įtraukimas   Kontaktai